Kundservice 033 - 41 44 00

Fri frakt över 699 kr inom Sverige

Gardiner - För alla rum och stilar

På textilonnet.se hittar du ett stort utbud av gardiner såsom öljettgardiner, gardinlängder, gardinkappor, hissgardiner, panelgardiner m.m. Förnya ditt hem med gardiner i enfärgat eller mönstrat. Att beställa gardiner online är bekvämt och du får hem dina gardiner snabbt och enkelt. Gardiner är en inredningsdetalj som gör väldigt mycket med ett rum. Du kan få den lyxigare känslan med hjälp av till exempel sammet, du kan få en mer neutral men ändå ombonad känsla med en bomullsgardin, vill du inte ha längder kan du istället sätta upp en gardinkappa eller hissgardin för ett mer inrett rum. 

Filtrera
430 Produkter

Vi erbjuder gardiner för alla tillfällen.

Öljettlängder är sedan länge en favorit hos många.
Gardiner med öljetter är både praktiskt och snyggt. Hos oss hittar du öljettgardiner i olikalängder och bredder och för att inte tala om alla färger och mönster.

Dolda hällor är också en favorit hos många. En klassisk gardinupphängning som passar i de flesta hem där man vill ha en fin gardinpphängning. Även där erbjuder vi gardiner i olika längder, bredder och färger.  Sammetsgardiner, denna underbara gardin. Vi har olika varianter och prisklasser av sammetsgardiner, även dessa gardiner finns i olika längder, bredder och färger.

Hissgardiner är perfekt för mindre fönster eller i fönster där det inte passar med fulllängd på gardiner. Vi erbjuder även här olika bredder, mönster och färger.

Panelgardiner - en enklare gardin för den som vill ha lite mer strikt och inte så mycket gardin i fönstret. Panelgardiner är enkelt att mixa och matcha och finns i många olika varianter. Har du frågor eller funderingar kring ditt gardinköp så är du alltid välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig att hitta rätt gardiner för dina behov.