Fri frakt över 699 kr inom Sverige

VÄLKOMMEN TILL TEXTILONNET!

hissgardin vit bomull
hissgardin vit bomull

Emmy Vit Hissgardin

179 kr

Välj Bredd:

Finns i lager
Finns ej i lagret
.
  • Fri frakt över 699 kr
SparaTa bort som favorit
Finns ej i lagret

Beskrivning

Hissgardin i utmärkt bomullskvalitet med vacker spets och fint broderat monogram. Fina matchande upphängningsband. 
Matcha och komplettera gärna med övriga produkter ur vår vackra Emmy-kollektion. 

Med Emmy kan du inreda ett helt rum med toner som tar dig tillbaka till en tid då kvalitet fortfarande stod i centrum för all produktion. Emmy gardinlängder, stolsdynor och kuddfodral är gjorda av klassiska material som lin. Färgnyanserna är naturnära och milda. Mönstren är diskreta men spännande. Med kvalitetstyger kan du rama in ditt fönster med vacker gardinkappa eller lätt justera ljusinsläppet med lätthanterliga hissgardiner. Ta dig tid till att upptäcka Emmy som ett är ett utmärkt val till hemmets alla rum!

Detaljer
Höjd 100 cm. 100% bomull. Träs enkelt på befintlig gardinstång och rullas eller veckas enkelt upp med knytband. 5 cm fåll upptill och nedtill.
 
Du kan använda en rundstav eller trälist i gardinens nedre fåll för att få en snyggare och rakare upphängning. (medföljer ej)

 

Hissgardin 160 cm eller mer

Det var länge svårt att hitta hissgardin 160 cm eller mer. Men här på Textilonnet.se finner du hissgardinen som passar perfekt i det större fönstret. Notera att du till och med kan klicka för hissgardin 180 cm för att få ett mått som kommer att passa perfekt. Vi gör det enklare att köpa färdigsydda hissgardiner och bara hänga upp.

Hissgardin 160 cm för 150 cm fönster

Om det inte är så viktigt att hissgardinen sitter kant i kant med fönsterkarmen kan en hissgardin 160 cm bli perfekt även för det 150 cm breda fönstret. 5 cm på varje sida ser bra ut om du bara är noga med att hänga upp gardinen på ett jämnt sätt. Många gånger får detta mått plats i en fönsternisch på ett perfekt sätt.

Behöver du sy in din hissgardin?

Om du har ett 150 cm brett fönster och beställer en hissgardin 140 cm kommer det inte att passa. Men du kommer heller inte att hitta en hissgardin 150 cm. För att få ett så exakt mått måste du vända dig till någon som syr hissgardiner.

Men om du beställer hissgardin 160 cm behöver du inte sy in gardinen. Den bör hänga perfekt i ditt fönster. Om du skulle beställa hissgardinen på 180 cm så kan det förstås bli tal om att ändra design. Då rekommenderar vi att du vänder dig till en sömmerska som klarar av att sy in hissgardin utan att designen förstörs.

När du vill flytta din hissgardin på 120, 140 eller 160 cm till ett mindre fönster kan du också behöva ändra storleken på den. Här rekommenderar vi också att du tar professionell hjälp för att inte skada gardinens struktur och design.

Hissgardin för det minsta fönstret

Det finns mindre hissgardiner som passar mycket bra i de minsta fönstren. En hissgardin 100 cm kan vara ett bra val för det där fönstret som finns i trappen eller kanske på en toalett där du vill att det ska kännas lite mer ombonat.

Färdigsytt eller sy själv?

Med så fördelaktiga priser på färdigsydda hissgardiner lönar det sig sällan att sy dem själv. Om du inte har ett alldeles unikt tyg som du vill använda lär du hitta helt rätt i vårt sortiment. Det är inte bara varianten Emmy som finns som hissgardin 160 cm. Du får många fina val och kan välja den färg och det tyg som passar bäst in.

Hissgardinerna är vackra att se på och de är lätta att byta ut. Du kan gott unna dig olika färg och mönster för olika årstider. När du köper färdigsydda hissgardiner blir det inte mycket jobb. Det är bara att beställa och sedan hänga upp då gardinerna kommer fram.

När det handlar om vanliga svenska fönster med standardmått är det mycket sällan nödvändigt att göra några ändringar på de färdigsydda hissgardinerna. Så sy bara själv om detta är en passion och en form av hobby som du ändå håller på med.


Matchande produkter och tillbehör