Kundservice 033 - 41 44 00

Fri frakt över 699 kr inom Sverige

Sten Duktyngder
Sten Duktyngder
Sten Duktyngder

Sten Duktyngder

49 kr

Härliga duktyngder i form av stenar. Perfekt till vårdukningen utomhus eller varför inte enbart som dekoration runt middagsdukningen? 

Läs mer

Välj färg:

Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Lägg till som favorit Ta bort som favorit
Finns ej i lagret
  •   Fri frakt på ordrar över 699 kr inom Sverige
  •   Snabba leveranser
  •   Låga priser
  •   Trygg betalning

Beskrivning

Härliga duktyngder i form av stenar. Perfekt till vårdukningen utomhus eller varför inte enbart som dekoration runt middagsdukningen? 

Detaljer
Duktyngder 4-pack (4-pack innehåller 4st tyngder)
Mått: 6 cm x 4 cm
Material: 100% Sten

Om duktyngder

När det vankas bjudning utomhus och gästerna sitter och håller i sina muggar och tallrikar för att de inte ska flyga bort önskar du att det fanns duktyngder. Med duktyngderna är det enkelt att få ordning på dukningen. De kan användas utomhus såväl som inomhus för att det blir så fint.

Duktyngder som dekoration

En duktyngd är inte bara en praktisk sak som ser till att duken inte flyger iväg till en fjärran destination. Med duktyngder blir dukningen ännu finare. Särskilt när det rör sig om fin design som passar bra ihop med duk och andra dekorationer på bordet.

Det går att göra egna duktyngder men tänk på att det finns en skönhet i tyngder som har samma form och färg. När det blir för spretigt kan man få känslan av att tyngderna är ett projekt som barnen har genomfört. Inget fel med detta men det här är kanske inte den eleganta känsla som du vill ha då du bjuder in gäster till ditt bord.

Det ska vara enkelt att använda tyngderna

Ta alltid en titt på hur du ska använda duktyngderna innan du beställer dem. Det får inte bli besvärligt att fästa tyngderna vid duken. Dessutom är det att föredra modeller som hänger ner på sidorna. Att ställa ut tyngder på bordet kommer ju att innebära att onödig plats används till att få duken att ligga kvar.

Med smarta clips är det lätt att få duken att ligga som du vill ha den. Dessutom blir det smidigt att duka av och plocka bort clipsen när kalaset är över. Om duken har fransar är det bra om clipsen på tyngderna inte är för stora så att de kan få plats mellan fransarna på ett fint sätt.

Hur många duktyngder behöver du?

När du köper duktyngder brukar ett paket räcka bra till en standardduk. Men för lite större dukar kan du vilja köpa fler paket för att få tyngderna hela vägen runt och med jämnare mellanrum. Du kan alltid testa med ett paket och sedan skaffa fler om du märker att det inte räcker.

När du använder duktyngderna flitigt kan det ju också vara så att du behöver fylla på med fler. Då är det smart att ha valt en modell som är neutral i sin stil. Även om du inte hittar exakt samma igen går det att matcha andra modeller som kanske också är gjorda av material som sten.

Mindre spill med tyngder

Nu är det förstås inte alltid så att dukar riskerar blåsas av bara för att det fläktar lite på verandan. Men som du säkert känner till räcker det att duken lyfter en aning för att det ska bli till en enda soppa av dryck och mat på bordet.

Dina duktyngder är också ett sätt att se till att det förblir ordning och reda på bordet. När duken inte rör på sig kommer det som ligger på den också att ha bättre chans att ligga kvar på samma ställe. Det ger en finare dukning och en trevligare måltid oavsett om ni sitter i trädgården eller på balkongen.