Kundservice 033 - 41 44 00

Fri frakt över 699 kr inom Sverige

Kuddfodral - Hitta stilen med kuddar

Kuddfodral och kuddar har blivit en växande trend och vi pyntar gärna våra sittmöbler, sängar och golv med vackra kuddar i kuddfodral. Hos oss hittar du kuddfordal för alla stilar och rum. Enfärgade kuddfodral och mönstrade kuddfodral. Det finns oändligt många storlekar och mått på kuddfodralen, allt för att du ska hitta det som passar just dig och ditt hem.  Mixa och matcha olika färger och mönster för att skapa just den stilen och designen som du vill hemma.

Enfärgade kuddfodral i flera sköna färger och material, både helt släta fodral men även enfärgade kuddfodral med struktur eller varför inte ett fodral med toffsar i hörnet?
Mönstrade kuddfodral,allt ifrån rena mönster till romantiska rosor. Vi har även mönstrade kuddfordal med batikmönster, rutor, ränder, retrostil, jaquard, texter och budskap.
Sammetsfodral både enfärgade och mönstrade. Sammetskuddar är en stor trend som håller i sig. Vi erbjuder både enklare sammetskuddfodral och lite mer utstickande varianter av sammetsfodral, allt för att det ska passa just dig.

Läs mer Stäng
Filtrera
370 Produkter