Fri frakt över 699 kr inom Sverige

VÄLKOMMEN TILL TEXTILONNET!

Kuddfodral

Hitta stilen med kuddar

Det finns många olika stilar att välja på när det kommer till kuddfodral. Allt från sammet till dekorativa kuddar som uttrycker din personlighet. Här på Textilonnet erbjuder vi ett stort utbud av olika typer av fina kuddfodral och kuddstorlekar som passar i hemmets olika rum. Oavsett vilken stil som är din har vi det som passar dig och ditt hem. Läs mer

- Glöm inte att komplettera med nya sköna innerkuddar! -

Pris

Olika typer av kuddfodral

Vilket kuddfodral ska du välja? Kuddar erbjuder en enkel och prisvärd möjlighet för dig att förändra ditt hem. En så liten detalj som vilket kuddfodral du väljer kan påverka upplevselen av ditt rum, vi har allt från enfärgade, mönstrade till dekorativa kuddfodral. Allt för att du ska kunna hitta rätt kuddfodral till ditt hem.

Här är några exempel på de typer av kuddfodral som vi kan hjälpa dig med:

  • Enfärgade kuddfodral – Enfärgade kuddar behöver inte vara tråkiga. Matcha kudden med gardinen, låt den vara en färgklick eller välj din favoritfärg. Ett fodral med struktur kan ge effekt och skapa livfullhet. Eller välj ett kuddfodral med tofsar i hörnen för ett mer dekorativt uttryck.
  • Mönstrade kuddfodral – Rosor, batik, rutor, ränder, kattdjur, retro eller varför inte ett budskap som får dig att tänka till? Mönstrade kuddar är ofta inspirerande men det är viktigt att du väljer ett mönster som du tycker om. Titta på våra bilder och känn efter, om det känns för mycket är det sannolikt också det. Välj mönster som du genast blir på gott humör av, de är en tillgång.
  • Sammetsfodral – Sammet är ett lyxigt tyg som är mysigt att ta i och tycks aldrig gå ur tiden. Materialet passar mycket bra för kuddar som du vill lägga kinden mot då och då. I vårt utbud hittar du sammetskuddfodral med såväl mönster som enfärgade.

 

 

Det är lätt att byta kuddfodral

Det tar tid att måla om och nya möbler köper du inte var och varannan dag. Men kuddfodral av sammet och andra tyger kan du alltid satsa på. De kostar inte mycket men kan göra stor skillnad för känslan i ett rum. Ett tips för att få till en kontinuerlig förändring är att välja nya kuddfodral att anpassa efter till exempel årstid. Med regelbundna byten av kuddfodral känns hemmet alltid nytt och fräscht.

Kan man tvätta kuddfodral?

För det mesta går det alldeles utmärkt att tvätta kuddfodral och det är verkligen bra att göra med jämna mellanrum. De flesta fodral vi erbjuder tål maskintvätt, se bara till att följa tvättrådsinstruktionerna för att få dina kuddar att hålla längre. Är du otålig och inte orkar vänta till fodralen är torra kan det vara en idé att ha två uppsättningar kuddfodral att byta mellan. På så sätt kan du på ett enkelt sätt förnya ditt hem.

Hur stor ska innerkudden vara i förhållande till fodralet?

Vår rekommendation är att välja ett kuddfodral som är lite mindre än själva kudden. Har du till exempel en innerkudde med måttet 55x55 cm ska du välja ett kuddfodral som mäter 50x50cm. Detta ger dig en fluffigare och fastare kudde.