Kundservice kundservice@textilonnet.se

Fri frakt över 699 kr inom Sverige

Panelgardiner

Om panelgardiner

Det är svårt att göra fel med panelgardiner och när du vill att det ska se riktigt bra ut kan det här bli det bästa valet. Panelgardinen ger känslan av att fönstret får en ram. Du kan hänga den solo eller ha två stycken för att på så vis ändra avskärmningen i fönstret på ett flexibelt sätt.

Kärt barn har många namn heter det ju och den här gardinen kan kallas för flera olika saker. Om du läser vepor eller panellängder så vet du att det rör sig om samma typ av gardin

Filtrera
23 Produkter

Panelgardiner för vacker utsikt

Med panelgardiner får du en ännu vackrare utsikt än vad som finns naturligt. Ljuset släpps in och allt det vackra som finns därutanför skyms inte av onödigt mycket gardintyg. Dessutom är det här en form av gardin som sitter mycket fint även i lite mindre fönster. När du inte vill täcka för mycket men känner att det blir för naket utan gardin har du hittat rätt.

Häng upp dina vepor

Hur ska du hänga upp panelgardiner? Det är alls inte svårt! För att hänga vepor behöver du bara en enkel typ av gardinstång. Stången ska ha en panelhängare som du kommer att hänga gardinen på.

Idag kan du köpa panelhängare i olika färger och det går också bra att använda gardinstänger som är dubbla. Varje stång har sin egen panelgardinhållare och på så vis kommer du att få upp flera vepor i samma fönster utan att det ser konstigt ut.

En eller flera vepor

Hur många vepor du ska ha i ett fönster är upp till dig. Men du ska veta att det går mycket bra att kombinera flera stycken för fin effekt. Även om du har fler än en panellängd i fönstret kommer det inte att se rörigt ut.

Den här gardinen ger ett stilistiskt intryck även då det finns fler av den i fönstret. Panellängden är ett mycket bra val när du vill ha elegans i kombination med hög funktion. Tänk på vilket tyg du använder och hur det stämmer överens med den inredning som finns omkring fönstret.

Inte bara för fönster

Något som är mycket spännande med panellängderna är att de inte bara lämpar sig väl för fönster som du vill behålla ljus och utsikt från. Det går att använda panelgardiner för att skärma av till exempel i ett rum.

Om du har ett förvaringsutrymme som syns väl från rummet för att det inte finns någon dörr kan panelgardinen bli en bra lösning. Du hänger den framför förrådsplatsen och vips är allt det som finns där dolt. När du vill komma åt sakerna är det bara att dra panelgardinen åt sidan.

Panelgardiner för förvaring och rumsavdelning är populärt. Kanske vill du ha din säng i en privat nisch som du skapar på detta sätt. När du inser hur du kan jobba med gardinen i ett rum får du en massa fina idéer och på kort tid kan du förändra och få bättre mysfaktor i ditt hem.